Yritys

Katescape Oy syntyi vuonna 2022 yrityksen ostaessa M.Cateringin liiketoiminnan. Katescapen omistaja Katja on toiminut vuosia ravintola-alalla erilaisissa yrityksissä (mm.M.Cateringillä) ja rakkaus lajiin syttyi jo nuorena isän ravintolassa työskennellessä, joten mikäpä parempi tapa syventää rakkauttaan toimintaansa kuin tehdä jotain omaa ja ihanaa.

Katescapen nimi tulee omistajan Katjan lempinimestä ja sanaleikistä ”pako arjesta”-teemasta, eli tavoitteesta luoda arkeen poikkeavia, kivoja hetkiä juhlien, lounaan tai muuten vain hyvän hengen ja ruuan merkeissä eri toimipisteissämme.

Nopeasti yrityksestä muotoutui perheyritys, jossa minä, Katja ja mieheni Jani vastaamme kaikesta.

Jälleenmyynti-toimintaamme pyörittää Jani Ojanen. Jani hyppäsi kelkkaan innokkaana ruuanlaittajana ja kokeilunhaluisena kokkina raksa-alalta, eli muutos oli iso, mutta erittäin toimiva meille. Halumme luoda uutta ja kokeilla erilaisia juttuja on kova, kunhan kiireiltä kerkiäisi kaikkea haluamaansa kokeillakin joskus:)

Meillä tehdään kaupoille ja pienyrittäjille tilauksesta tuotteita. Tällä hetkellä salaatteja, täytettyjä patonkeja, kolmioleipiä ym. kylmävitriiniin sopivaa.

Kysy lisää sähköpostitse info@mcatering.fi.

Catering-palveluista vastaa taas Katja, eli minä. Teemme ristiäisistä muistotilaisuuksiin asiakkaalle tarjottavaa, suolaista että makeaa oman tarjontamme puitteissa. Konditoria emme ole, mutta leipominen on intohimo, joten teemme myöskin esimerkiksi kakkuja itse. Henkilökuntaakin löytyy paikalle tarjoilemaan jos sille tarve. Suurin osa tilauksistamme kuitenkin menee ”avaimetkäteen”-periaatteella nykyään asiakkaiden toiveesta, eli täyden palvelun paketissa toimitamme tuotteet juhlapaikalle tarjoiluastioissa, katamme ne halutessanne pöytään ja haemme tarvittaessa ne poiskin tieltä juhlien jälkeen.  Helppoa, eikö?

Kysy tarjousta sali@mcatering.fi, ja kerro minkälaisesta tilaisuudesta on kyse ja minkälaista tarjottavaa haluaisitte. Teemme tarjouksen aina asiakkaan toiveiden pohjalta. Vastaamme viestiinne pikimmiten muutaman päivän sisällä.

Vankan kokemuksemme turvin pystymme tuottamaan laadukkaita palveluita sekä yritys että yksityisille asiakkaille. Toteutamme juhlasi alusta loppuun oli sitten kyseessä häät,syntymäpäivät,muistotilaisuudet taikka muut perhe/ystäväpiirinjuhlat. Yrityksille tarjoamme monipuoliset palvelut joko yrityksen omissa tiloissa taikka vuokratuissa tiloissa.

Yhteydenotot

Katja Ojanen

sali@mcatering.fi

Jani Ojanen

info@mcatering.fi

yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla. Teemme ravintoloissamme joka päivä työvuoroja, joten puheluun vastaaminen ei onnistu joka hetki.