OKTOBERFEST 28.10!

Tuusulan Golfklubilla, Ravintola M.Par:issa tapahtuu! Octoberfest, ensin 11-14 lastenmielisesti, iltasella klo 17 grilli kuumana ja oluet kolpakoissa kylminä!

Lasten Octoberfesteillä leikitään, pelaillaan pihapelejä ja minigolfia! Tuusulan Golfklubi luovutti minigolfin pitämisen festivaalien ajaksi Hyökkälän koulun 5 luokkalaisten haltuun. 2euron maksulla, saat pelata kierroksen minigolfia ja palauttaessasi tuloskortin nimellä ja yhteystiedoilla varustettuna klubille, osallistut arvontaan jossa voi voittaa makeita palkintoja 🙂 Euroset minigolfista kilahtaa leirikoulu kassaan oppilaille.

Onnenpyörää saapi pyöritellä pientä maksua vastaan ja jokainen pyöräytys voittaa 🙂 Nurmikolla pelejä, joita jokainen voi pelailla ja testata. Pihalla tehtaillaan hodareita, sekä saksalaisittain bratwurstilla että perinteisellä nakilla, ja oman keittiön pretzelit vie kielen mennessään makeina tai suolaisina 🙂 Kuuma kurpitsakeitto on taivaallista viileänä päivänä lasten leikkejä seuraillessa!

Iltasella taasen viritetään terassille musiikkia, valoa ja vähän tuhdimpaa grilliä, sekä kuumaa siideriä iltaa lämmittämään! Katsotaan mitä kaikkea keksitään, tulehan viettämään hauska ilta 🙂