Siirrämme Catering-palveluiden pääpisteeksi Tuusulan Golfklubilla sijaitsevaan keittiötilaamme, joten Catering palvelut ja kokoustarjoilut edelleen toimii normaalisti M.Par:in tiloista, vain lounaspuoli sulkeutuu lopullisesti meidän osaltamme Kalkkikiventien pisteessä. Vaikeiden aikojen ja uusien päämäärien takia on tehty isoja päätöksiä tulevaisuuteen katsoen.

Siirrämme kaiken keittiötoimintamme kesäkuun aikana ravintolamme M.Par:in tiloihin. Yhtenäistämme toimintaamme ja uusimme hieman sekä catering-palveluita, että jälleenmyyjien tuotteistusta, kuin myös ravintolan palveluita. Lounasta löytyy edelleen toisesta toimipisteestämme M.Cafe, Tuusulan sahankulmassa, sekä lounas- ja ravintolatoimintaa 1.6 alkaen ravintola M.Par:issa, Tuusulan Golfklubin tiloissa.

Uusimme nettisivujamme vastaamaan palveluitamme tässä toukokuun sekä kesäkuun aikana ja yritämmekin järjestää pienet myyjäiset vielä Kalkkikiventien pisteessämme ennen kesäkuun viimeistä päivää.

Tavaraa on kertynyt, joten astiastoa, huonekalua sun muuta löytyykin varmasti halukkaille.

Tämä vuosi olkoon muutoksen aikaa.

Haluamme kiittää kaikkia lounasasiakkaitamme viime vuodelta ja aiemmiltakin tietysti! Tulkaahan moikkailemaan M.Par:iin taikka M.Cafe:seen!