Ajankohtaista asiaa tähän hetkeen!

Lounas suljetaan M.Catering Ristikivestä ainakin toistaiseksi 22.12 alkaen kustannusten hurjien nousujen vuoksi. Tiloissamme jatketaan Catering-palveluiden tekemistä, sekä K-kaupoille tuotteiden tekemistä.  

 

Tuusulan Golfklubilla, Ravintola M.Par:in kausi alkaa taas olemaan ohi, ja ensi kesänä taas siellä nähdään sitten uudestaan. Kannattaa kuitenkin tsekkailla sivuja aina silloin tällöin ja facebookia, koska suunnitteilla on viikonlopputeemabuffetteja tms ja niistä ilmoitamme tietysti aina etukäteen. 

Sahankulman M.Cafe sai hetki sitten uutta ilmettä, ja ”Bistro”-puoli vielä suunnitteilla.  Tällä hetkellä toiminta pyörii lounaan ja kahvilapalvelujen, sekä kokoustarjoiluiden ympärillä, mutta tulevaisuudessa tarjolla myös pieniä suolaisia ja makeita tapaksia,  sekä viini-ja olutvalikoimaa sekä alkoholittomana että holillisena.  

Toimipaikkamme:

M.Catering-nimeä kantaa  paikkamme Tuusulan Ristikivessä. Lounas suljettiin toistaiseksi 22.12.2022 rajujen kustannusten nousujen vuoksi.  Keittiömme jatkaa toimintaa Catering palveluiden toteuttamisten myötä, sekä pientä uutta on suunnitteilla. 

K-Kauppoihin tehtailemien tuotteiden tekeminen jatkuu myös. 

 

Lounaskahvilamme M.Cafe palvelee teitä osoitteessa moukarinkuja 4, 04300 Tuusula.

M.Cafe on avoinna ti-to klo 7:00-16:00, ma klo 7:00-18:00, perjantaisin klo 7:00-15:00 palvellen asiakkaita aamiasvalikoiman, leipomotuotteiden sekä lounaan merkeissä. Saatavilla  aamupuuroa, (klo 7:00-10:00) tuoreita täytettyjä sämpylöitä, talon omia suolaisia piiraita sekä muuta suolaista ja makeaa.

Lyylin Leipomon tuotteita tuoreena joka arkiaamu. Myös  Uudenmaan Herkun tuotteita saadaan maanantaisin ja oman keittiön tuotteita koko ajan saatavilla . Jos tarvitset pitkoja tai tiettyjä leipiä, soita ja tilaa etukäteen! Leipomot ei tee kaikkia tuotteitaan joka päivä, vaan osaa saatavilla vain tiettyinä päivinä. 

M.Cafe:ssa on A-oikeudet. 

 

Kesäkaudeksi avaamme taas Tuusulan Golfklubille ravintola M.Par:in joka tarjoaa maukkaita ravintolaruokia, kahvilapalveluita sekä juomia kuumina että kylminä!  M.Par:issa on A-oikeudet ja mahtava terassi, jonne voi tulla kylmälle juomalle kuumana päivänä ja kuumalle juomalle kylmänä päivänä.

M.Par:ista löydät lisätietoa osiostamme Ravintola M.Par

 

Jotta sinä voisit nauttia päivästäsi!