Ajankohtaista nyt!

 

 

 

Ajankohtaista asiaa tähän hetkeen!

Kesä jatkuu ja Catering-kausi jatkuu kiihkeänä, samoin kuin kesäravintola M.par:in toiminta. Kokoustarjoilut alkaa nostamaan päätään nyt lomien loputtua. Olkaa siis maltillisia, jos ei sähköpostiin heti vastata.

Ravintola M.Par:issa vietetään tänä syksynä OKTOBERFEST-juhlaa, kahdesti! 28.10, Ensin lapsille ja lastenmielisille aamupäivän ajan, sitten aikuisempaan makuun klo 17:00 alkaen. Kaikki ovat tervetulleita! Katso lisää tästä! https://www.mcatering.fi/ravintola-m-par/oktoberfest-28-10/

 

Toimipaikkamme

Lounaskahvilamme M.Cafe palvelee teitä osoitteessa moukarinkuja 4, 04300 Tuusula.

M.Cafe on avoinna asiakkaille taas elokuun aikana, kun saamme remontin naapurista loppumaan ja oma puoli haltuun 🙂 Aukiolotajat tulee hieman supistumaan aluksi, syksyä kohdin avaamme taas laajemmin. 

Tuotemuutoksia luvassa.

Kahvilastamme löydät tulevaisuudessa entistä enemmän meidän omia tekeleitä, myös Lyylin Leipomon tuotteita tuoreena joka arkiaamu ja Uudenmaan Herkun tuotteita saadaan vitriiniin. . Jos tarvitset pitkoja tai tiettyjä leipiä, soita ja tilaa etukäteen! Leipomot ei tee kaikkia tuotteitaan joka päivä, vaan osaa saatavilla vain tiettyinä päivinä. 

M.Cafe:ssa on A-oikeudet.

M.Cafe lomailee taas tänäkin vuonna heinäkuun! Sen aikaa voi herkuille tulla vaikka M.Par:in mukavalle terassille! 

 

Kesäkaudeksi avaamme taas Tuusulan Golfklubille ravintola M.Par:in joka tarjoaa maukkaita ravintolaruokia, kahvilapalveluita sekä juomia kuumina että kylminä!  M.Par:issa on A-oikeudet ja mahtava terassi, jonne voi tulla kylmälle juomalle kuumana päivänä ja kuumalle juomalle kylmänä päivänä.

M.Par:ista löydät lisätietoa osiostamme Ravintola M.Par

 

Jotta sinä voisit nauttia päivästäsi!