Ajankohtaista nyt!

 

 

 

Ajankohtaista asiaa tähän hetkeen!

Talvi tekee tuloaan. Lounas-kahvilamme M.Cafe jatkaa Sahankulmassa tarjoten lounasta arkisin sekä maukasta joululounasta 6.12 sekä 7.12! Varaathan paikkasi itsenäisyyspäivän joululounaalle ajoissa.  Katso tästä

 

Toimipaikkamme

Lounaskahvilamme M.Cafe palvelee teitä osoitteessa moukarinkuja 4, 04300 Tuusula.

M.Cafe on avoinna asiakkaille taas elokuun aikana, kun saamme remontin naapurista loppumaan ja oma puoli haltuun 🙂 Aukiolotajat tulee hieman supistumaan aluksi, syksyä kohdin avaamme taas laajemmin. 

Tuotemuutoksia luvassa.

Kahvilastamme löydät tulevaisuudessa entistä enemmän meidän omia tekeleitä, myös Lyylin Leipomon tuotteita tuoreena joka arkiaamu ja Uudenmaan Herkun tuotteita saadaan vitriiniin. . Jos tarvitset pitkoja tai tiettyjä leipiä, soita ja tilaa etukäteen! Leipomot ei tee kaikkia tuotteitaan joka päivä, vaan osaa saatavilla vain tiettyinä päivinä. 

M.Cafe:ssa on A-oikeudet.

Cateringtoimintamme jatkuu, eli teemme cateringtarjoiluja normaalisti ajasta riippumatta. Kakkuja, lounaita, kahvotuksia, synttäreitä, kokouksia, you name it! Kysele lisää! sali@mcatering.fi

Teemme myös salaattiannoksia, täytettyjä patonkeja, kolmioleipiä ynnä muuta kaupoille. Tuotteitamme löydät tällä hetkellä Sahankulman K-kaupasta sekä Lahelan K-kaupasta.  

 

Jotta sinä voisit nauttia päivästäsi!