Ravintola M.Par

M.Catering on tämän kesäkauden myös Tuusulan Golfklubin tiloissa, Rantatie 2.
Ravintola M.Par tarjoaa kaikille asiakkaillemme iloisen kokemuksen niin kahvilatarjonnan, lounaan kuin A’la carten merkeissäkin, pelasit tai et. Terassilta on loistavat näkymät toivottavasti aurinkoiseen kesään ja vehreille golfkentille! Tule syömään, kahvittelemaan, jäätelölle tai vaikka pelailemaan erä minigolfia virkistävän juoman tai jäätelön kera.

Saimme juuri erän paikallisia Maku Brewingin tuotteita valikoimiimme! Tule, maistele ja löydä mieleisesi! Meiltä myös laaja alkoholtion valikoima oluista, sekä viinejä, siideriä, lonkeroa ja toki limuja myös.

Olemme avoinna joka päivä 9:00-19:00. Aukiolot supistuu syksyn mittaan riippuen asiakasvirroista ja pimenevistä illoista. Keittiömme palvelee klo 18:30 saakka vielä muutaman viikon. Meillä on A-oikeudet. Sisätiloissa pöytiintarjoilu, terassilla itsepalvelu ja ruokailu onnistuu toki myös terassillakin. Myös mukaan saa ruokaa. Lounasta saa klo 11:00-15:30 ja sisältää lämpimän ruuan, leivät levitteineen sekä raikkaan salaattipöydän ja kahvin/teen hintaan 10€. Lounaspassimme käy myös muissa toimipaikoissamme M.Catering-lounaskahvilassa Ristikivessä sekä Lounas-kahvila M.Cafe:ssa sahankulmassa.

Lounaslistan näet tästä!

A’la cartea saatavilla joka päivä klo 12:00-18:30.  Katso A’la carte-listaa tästä! Tervetuloa!

Yksityistilaisuus lauantaina 2.10. Ravintolatila silloin muilta suljettuna.

Hoidossamme on myös taukokioski golfradan varrella saksantiellä, joka on auki ma-la (sää-ja pelaajavarauksella)  klo 11:00-18:00. Kioskilla on virvokkeita, hodareita, munkkeja ym. pientä suolaista ja makeaa. Kioski on myös avoinna kaikille asiakkaille.

Kuuntelemme ilomielin toiveita, risuja ja ruusuja!

Ota yhteyttä

Ravintolapäällikkö Katja Ojanen p.050 3262601 sali@mcatering.fi

Ravintola M.Par, Rantatie 2, 04310

Tuusulan Golfklubin tiloissa.

Meille olet tervetullut, pelasit tai et.