lounas

Lounas M.Catering

 

Tammikuussa joudumme arvioimaan toimintaamme uudelleen sähkönhintojen noustessa julmetusti, sekä raaka-ainekulujen noustessa. Tämä lounaslista on viimeinen hetkeen. Suljemme lounaspuolen suurten kulujen takia ainakin tammikuun ajaksi. Emme pysty toteuttamaan arvojemme ja laatumme mukaista ruokaa lounaalla sähkön noustessa nelinkertaiseksi kaiken muun lisäksi. 

Lounas-kahvilamme M.Cafe jatkaa toimintaa vielä normaalisti. 

Catering palvelut jatkuu ja teemme tuotteita edelleen K-kaupoille keittiössämme. Ainoastaan lounas sulkeutuu, eli edelleen catering palveluita on saatavilla. 

Arvoisat asiakkaat.
Kiitos kuluneesta vuodesta. Tähän vuoteen on mahtunut kaikenlaista. Nyt joudumme toteamaan kuitenkin, että kustannusten huiman nousun takia lounas on suljettava ainakin tammikuun ajaksi. Vaikka kuinka päin sitä pyörittelisi, sähkön hinnan ja raaka-ainekulujen hurjan nousun vuoksi emme pysty tarjoamaan laadultaan ja arvoltaan haluamaamme ruokaa, kun hintaakaan emme halua nostaa niin korkealle kuin sen tarvitsisi olla. Eli pidämme ovet suljettuina alkuvuoden, valitettavasti. Päätös oli vaikea, mutta tässä tilanteessa ainut mahdollinen.
M.Cateringin tilaa vuokraamme yksityiskäyttöön juhliin ja kokouksiin edelleen.
Takakeittiössämme pyöritetään myös päivittäin K-kauppoihin menevien tuotteiden toimintaa sekä Catering-palveluita, eli edelleen saa Catering-ja kokouspalveluita, aamiaispalveluita ym. tilailla. Toimitamme myös paikan päälle tarjottavia tilauksesta.
Tarjouspyynnöt osoitteeseen sali@mcatering.fi.
Katsotaan milloin tilanne muuttuu, jos muuttuu.
Ilmoittelemme nettisivuillamme www.mcatering.fi ja facebookissa toimintaamme liittyvistä asioista heti, kun tiedämme tilannetta itsekin.
Kahvilamme M.Cafe palvelee Sahankulmassa arkisin lounaan merkeissä ja maanantaisin ja perjantaisin pidennetyin aukioloin.
 
Toivotamme kaikille hyvää ja rauhallista joulua ja oikein paljon toivoa ja parempaa uutta vuotta 2023!

 

 

 

 

 

Ravintola-lounas- ja catering-palvelut saman nimen alla.