Lounas M.Catering

 

Tervetuloa lounas-ravintolaamme!  M.Catering tarjoaa ravitsevan lounaan huomioiden asiakkaiden toiveet. Noudatamme hallituksen sekä THL:n suosituksia. Muistutamme turvaväleistä sekä käsihygienian tärkeydestä itsemme sekä muiden turvallisuuden varmistamiseksi. Toivomme että tulisitte paikalle ainoastaan terveinä. Lounasta saa myös mukaan ja sen saa pakata itse niille tarkoitettuihin rasioihin tai pyytää henkilökuntaa pakkaamaan. Numerosta  050 4309519 saatte tilattua lounaan valmiiksi pakattuna,  vain noutoa vailla. Lounaspassi käy normaalisti. Tule testaamaan.  Soita ja kysy  lisää! 

Lounas tarjolla klo 10:30-14:00

Lounas 10.30€

Eläkeläiskortilla 9.30€
Kevyempi versio keitto ja salaatti 9,30€
Kaikkiin vaihtoehtoihin kuuluu päivittäin juomat, jälkiruoka ja tietysti kahvi ja tee.

 

Lounaspassillamme joka 11.lounas veloituksetta. Lounaspassi on voimassa niin kauan kun toimipaikkamme on paikallaan. Lounaspassi käy myös muissa toimipaikoissamme, M.Cafe:ssa sekä kesäravintolassamme M.Par, Tuusulan golfklubin tiloissa.
Otamme vastaan edenred-seteleitä, edenredkortin sekä mobiilimaksun,  Smartum seteleitä ja mobiilimaksun.  Myös E-passi ja Eazybreak käyvät maksuvälineenä.

Lounaslista vk21, 23.05-27.05.2022

Maanantai: Kanakeittoa L,G

Riistapyörykät L

-perunamuusia L,G

Tiistai: Siskonmakkarakeittoa M,G

Paistettua kalaa talon tapaan L

-varhaisperunaa L,G

Keskiviikko: Kermaista lohikeittoa L,G

Tandoorin broileria 

-riisiä M,G

Torstai: Helatorstai 

Suljettu

 

Perjantai: Makkarakeittoa M,G

Kebab päivä 

-riisiä M,G

Kysy erikoisruokavalioista! Kasvisvaihtoehto sekä gluteiiniton vaihtoehto saatavilla päivittäin. Joka päivä jälkiruokaa tarjolla! Tule paikan päälle ja pakkaa oma annoksesi Tai anna henkilökunnan pakata se puolestasi.

Jotta sinä voisit nauttia!

VL=VÄHÄLAKTOOSINEN
L=LAKTOOSITON
G=GLUTEIINITON
M=MAIDOTON

Jos noudatat erikoisruokavaliota, suosittelemme etukäteen ruuan tilausta tai ilmoitusta,  niin ette joudu odottamaan ja vältymme jonoilta. 
Tervetuloa noutamaan maukas annos!  Soita ja tilaa etukäteen pakattuna numerosta 050-4309519.