Lounas M.Catering

Tervetuloa uudistettuun lounas-ravintolaamme!  M.Catering tarjoaa ravitsevan lounaan huomioiden asiakkaiden toiveet. Tällä hetkellä asiakastiloihimme saa tulla ruokailemaan rajoitetusti paikan päälle sisätiloihin ja terassille. Noudatamme hallituksen sekä THL:n suosituksia. Muistutamme turvaväleistä sekä käsihygienian tärkeydestä itsemme sekä muiden turvallisuuden varmistamiseksi. Toivomme että tulisitte paikalle ainoastaan terveinä ja  suosittelemme kasvomaskien käyttöä ruokaa ottaessa. Lounasta saa myös mukaan ja sen saa pakata itse tai pyytää henkilökuntaa pakkaamaan. Numerosta  050 4309519 saatte tilattua lounaan valmiiksi pakattuna,  vain noutoa vailla. Lounaspassi käy normaalisti. Tule testaamaan. Voit myös etukäteen tilaamalla kysyä uunivalmiita ruokia koko perheelle arkea helpottamaan. Soita ja kysy  lisää! 

Olemme avoinna arkisin klo 10:30-14:00 Tervetuloa

Lounas tarjolla klo 10:30-14:00

Lounas 9.90€

Eläkeläiskortilla 8.90€
Kevyempi versio keitto ja salaatti 8,90€
Kaikkiin vaihtoehtoihin kuuluu päivittäin juomat, jälkiruoka ja tietysti kahvi ja tee.

Lounaspassillamme joka 11.lounas veloituksetta. Lounaspassi on voimassa niin kauan kun toimipaikkamme on paikallaan. Lounaspassi käy myös muissa toimipaikoissamme, M.Cafe:ssa sekä kesäravintolassamme M.Par, Tuusulan golfklubin tiloissa.
Otamme vastaan edenred-seteleitä, edenredkortin sekä mobiilimaksun,  Smartum seteleitä ja mobiilimaksun.  Myös E-passi ja Eazybreak käyvät maksuvälineenä.

Lounaslista vko 39, 27.9-1.10

Maanantai: Mausteista makkarakeittoa M,G

Lihapullia M

-perunamuusia L,G

Tiistai: Lempeän tulista kanakeittoa M,G

Ylikypsää possunniskaa M,G

-kermaperunaa L,G

Keskiviikko: Juustoista savuporokeittoa L,G

Salsa-broileria M,G

-yrttiriisiä M,G

Torstai: Hernekeittoa M,G

Paneroitua kampelaa L

-tilli-muhennettua perunaa L,G

Perjantai: Chorizopyörykkäkeittoa M,G

Porsaan leikkeitä L, saa G

-rosmariiniperunaa M,G

Kysy erikoisruokavalioista! Kasvisvaihtoehto sekä gluteiiniton vaihtoehto saatavilla päivittäin. Joka päivä jälkiruokaa tarjolla! Tule paikan päälle ja pakkaa oma annoksesi Tai anna henkilökunnan pakata se puolestasi. Valinta on Teidän!

VL=VÄHÄLAKTOOSINEN
L=LAKTOOSITON
G=GLUTEIINITON
M=MAIDOTON

Jos noudatat erikoisruokavaliota, suosittelemme etukäteen ruuan tilausta tai ilmoitusta,  niin ette joudu odottamaan ja vältymme jonoilta. 
Tervetuloa noutamaan maukas annos!  Soita ja tilaa etukäteen pakattuna numerosta 050-4309519.