Ajankohtaista nyt!

 

 

 

Ajankohtaista asiaa tähän hetkeen!

Ravintola  M.Par on sulkenut ovensa talveksi, ja avaamme sen kokonaisuudessaan taas ensi vuonna 🙂

Ristikivessä sijaitseva lounasravintola M.Catering muuttaa pienesti konseptiaan katsoen tulevaisuuteen. Lounasta saa edelleen buffetista, mutta tätä nykyä myös keittiöstä muutamia keittoannoksia sekä vitriinituotteita saatavilla. Katso lisää kohdasta M.Catering-lounas. 

Hävikki on meille tärkeä asia, tai nimenomaan sen minimointi. Aina se kuitenkaan ei ole mahdollista ja yleensä ylijäämäruoka viedäänkin asianmukaisesti jäähdytettynä sitä tarvitseville perheille. Elintarvikkeiden hinnannousu ja myös yleinen hintatason nousu on kurittanut meitä kaikkia ja näkyykin lapsiperheiden arjessa varsinkin, joten olemme muutaman kontaktin kautta aina vieneet sitten hävikit tarvitseville biojätteen sijasta. Myös resq-palvelu on tullut käyttöömme 🙂

Tuusulan Golfklubilla, Ravintola M.Par:in kausi alkaa taas olemaan ohi, ja ensi kesänä taas siellä nähdään sitten uudestaan. Kannattaa kuitenkin tsekkailla sivuja aina silloin tällöin ja facebookia, koska suunnitteilla on viikonlopputeemabuffetteja tms ja niistä ilmoitamme tietysti aina etukäteen. 

Sahankulman M.Cafe sai hetki sitten uutta ilmettä, ja ”Bistro”-puoli vielä suunnitteilla.  Tällä hetkellä toiminta pyörii lounaan ja kahvilapalvelujen, sekä kokoustarjoiluiden ympärillä, mutta tulevaisuudessa tarjolla myös pieniä suolaisia ja makeita tapaksia,  sekä viini-ja olutvalikoimaa sekä alkoholittomana että holillisena.   Tavoitteena olisi saada kaikki kuntoon vielä tämän vuoden puolella, ja ilmoittelemme heti, kun sen aika on. 

Toimipaikkamme:

M.Catering-nimeä kantaa lounasravintolamme Ristikivessä, osoitteessa kalkkikiventie 10. Olemme avoinna arkisin klo 10:30-14:00  tarjoten maukasta lounasta seisovasta pöydästä, keittoja, salaatteja sekä pienimuotoisen vitriinivalikoiman. M.Cateringin lounaslistan näet tästä.

 

Lounaskahvilamme M.Cafe palvelee teitä osoitteessa moukarinkuja 4, 04300 Tuusula.

M.Cafe on avoinna 6:30-16:00 palvellen asiakkaita aamiasvalikoiman, leipomotuotteiden sekä lounaan merkeissä. Saatavilla ihania tuorepuuroja, rahkoja, tuoreita leipiä, täytettyjä sämpylöitä ja paljon muuta. Salmelan leipomon tuotteita tuoreena joka arkiaamu, Uudenmaan Herkun tuotteita ja oman keittiön tuotteita saatavilla .

 

Kesäkaudeksi avaamme taas Tuusulan Golfklubille ravintola M.Par:in joka tarjoaa maukkaita ravintolaruokia, kahvilapalveluita sekä juomia kuumina että kylminä!  Kahvilapalvelut, lounasta, A’la carte . M.Par:issa on A-oikeudet ja mahtava terassi, jonne voi tulla kylmälle juomalle kuumana päivänä ja kuumalle juomalle kylmänä päivänä.

M.Par:ista löydät lisätietoa osiostamme Ravintola M.Par

 

Jotta sinä voisit nauttia päivästäsi!

 

 
 
 
 
 

Ravintola-lounas- ja catering-palvelut saman nimen alla.