Ajankohtaista

M.Catering on lounaskahvila Tuusulan Ristikiven teollisuusalueella osoitteessa Kalkkikiventie 10.

Vallitsevan epidemian vuoksi joudumme muuttamaan toimintaamme maanantaina 30.3 alkaen.  Meiltä saa hakea lounaan mukaan pakattuna paikan päällä tilattaessa tai tilaamalla etukäteen soittamalla. Maanantaina 30.3 lounaskioskimme ensimmäinen päivä sujui hyvin. Olemme rakentaneet toiselle puolelle saliamme asiakkaille lounaan noutopisteen. Henkilökuntamme kokoaa sen linjastosta Ja maksat sen kassalle. Muutoin salimme on suljettuna asiakkailta. Muistetaanhan pitää hyvät turvavälit THL:n suosituksen mukaan ja annetaan muiden asioida rauhassa sekä desinfioida käsiä mennessä ja tullessa, niin saamme kaikki hakea ruokaa turvallisesti mukaan. Lounaslista löytyy internetsivuiltamme sekä facebookin etusivulta. Voit myös soittaa ja tilata ruuan etukäteen niin se on pakattuna valmiina noutoa varten. Väliaikaisesti salimme puhelinnumero on 050 5687075. Tästä numerosta voit tilata etukäteen pakattuina lounaat. Tervetuloa!
Meillä voit tehdä myös lounas-sopimuksen, jolloin laskutamme sovitun aikavälin mukaan, taikka ostaa lounaita etukäteen käytettäväksi esimerkiksi yhteistyökumppaneille tai lahjaksi.
Lounaaseen käy maksuvälineinä myös Edenred-setelit ja Smartumkortit sekä setelit, E-passi sekä Eazybreak. Lämpimästi tervetuloa!

Meiltä saat myös tilauksesta täytekakut ja voileipäkakut sekä suolaisia että makeita piirakoita oman maun mukaan. Kysy rohkeasti!