Ajankohtaista

M.Catering on lounaskahvila Tuusulan Ristikiven teollisuusalueella osoitteessa Kalkkikiventie 10.

Ensiksi suuri kiitos kaikille asiakkaillemme tänäkin aikana kun  käytätte paikallista yksityisyrittäjän palvelua! Teemme parhaamme jatkossakin ja  toivotamme teidät tervetulleeksi turvallisesti asioimaan meillä. Soittaa saa kysyäkseen jos  jokin mietityttää tai palautetta antaakseen.

Muutoksen aikaa! Elämme välivaihetta niin sanotusti kaiken keskellä,  mutta ruokaa saa silti.  Tavalla tai toisella!  Halutessanne lounaan saa koota buffetistamme itse tai  vaihtoehtoisesti henkilökuntamme voi edelleen rakentaa sen puolestanne.  Valinta on Teidän.  Edelleen lounasta saa tietysti noutaa myös mukaan joko  paikan päällä tilaten taikka soittamalla etukäteen numeroon 050 4309519, niin pakkaamme Teille valmiin lounaskassin noutoa vaille valmiiksi.  Juomabuffettistamme löytyy paikan päällä ruokaileville maitoa,  piimää ja kauan kaivattua kotikaljaa veden lisäksi. Eli yhdistämme toisin sanoen vanhat hyväksi havaitut keinot sekä uudet opitut tavat.

Uusien säädösten astuttua voimaan,  puolet asiakaspaikoistamme on pois käytöstä.  Suosittelemme lounaan mukaan noutamista mahdollisuuksien mukaan.

Muistetaanhan pitää turvavälit THL:n suosituksen mukaan ja annetaan muiden asioida rauhassa sekä pestä ja desinfioida käsiä mennessä ja tullessa omamme, sekä kanssaihmisten turvallisuuden takaamiseksi. Asioithan meillä vain terveenä.
Lounaslista löytyy internetsivuiltamme sekä facebookista. Voit myös soittaa ja tilata ruuan etukäteen niin se on pakattuna valmiina noutoa varten. P. 050-4309519 numerosta voit tilata etukäteen pakattuina lounaat. Olemme avoinna klo 10.30-14.00.
TERVETULOA!
Meillä voit tehdä myös lounas-sopimuksen, jolloin laskutamme sovitun aikavälin mukaan, taikka ostaa lounaita etukäteen käytettäväksi esimerkiksi yhteistyökumppaneille tai lahjaksi.
Lounaaseen käy maksuvälineinä myös Edenred-setelit ja Smartumkortit sekä setelit, E-passi sekä Eazybreak. Lämpimästi tervetuloa!