Ajankohtaista nyt!

 

 

 

Ajankohtaista asiaa tähän hetkeen!

Lounas suljetaan M.Catering Ristikivestä ainakin toistaiseksi 22.12 alkaen kustannusten hurjien nousujen vuoksi. Tiloissamme jatketaan Catering-palveluiden tekemistä, sekä K-kaupoille tuotteiden tekemistä.  

 

Tuusulan Golfklubilla, Ravintola M.Par:in kausi alkaa taas olemaan ohi, ja ensi kesänä taas siellä nähdään sitten uudestaan. Kannattaa kuitenkin tsekkailla sivuja aina silloin tällöin ja facebookia, koska suunnitteilla on viikonlopputeemabuffetteja tms ja niistä ilmoitamme tietysti aina etukäteen. 

Sahankulman M.Cafe sai hetki sitten uutta ilmettä, ja ”Bistro”-puoli vielä suunnitteilla.  Tällä hetkellä toiminta pyörii lounaan ja kahvilapalvelujen, sekä kokoustarjoiluiden ympärillä, mutta tulevaisuudessa tarjolla myös pieniä suolaisia ja makeita tapaksia,  sekä viini-ja olutvalikoimaa sekä alkoholittomana että holillisena.  

Edit: Tavoiteaika ei ihan täyttynyt M.Cafe:n uudistuksien osalta, mutta maanantaisin ja perjantaisin on ovemme auki jo klo 19:00 saakka.  Siitä on hyvä lähteä jatkamaan kohti tapaksien/napaksien suunnittelua sekä iltatyöntekijän etsimistä:)

Toimipaikkamme:

M.Catering-nimeä kantaa  paikkamme Tuusulan Ristikivessä. Lounas suljettiin toistaiseksi 22.12.2022 rajujen kustannusten nousujen vuoksi.  Keittiömme jatkaa toimintaa Catering palveluiden toteuttamisten myötä, sekä pientä uutta on suunnitteilla. 

K-Kauppoihin tehtailemien tuotteiden tekeminen jatkuu myös. 

 

Lounaskahvilamme M.Cafe palvelee teitä osoitteessa moukarinkuja 4, 04300 Tuusula.

M.Cafe on avoinna ti-to klo 6:30-16:00, ma ja pe klo 6:30-19:00 palvellen asiakkaita aamiasvalikoiman, leipomotuotteiden sekä lounaan merkeissä. Saatavilla  aamupuuroa, (klo 7:00-10:00) tuoreita täytettyjä sämpylöitä, suolaista, makeaa ja paljon muuta. Lyylin Leipomon tuotteita tuoreena joka arkiaamu, Uudenmaan Herkun tuotteita ja oman keittiön tuotteita saatavilla .

M.Cafe:ssa on A-oikeudet. 

 

Kesäkaudeksi avaamme taas Tuusulan Golfklubille ravintola M.Par:in joka tarjoaa maukkaita ravintolaruokia, kahvilapalveluita sekä juomia kuumina että kylminä!  M.Par:issa on A-oikeudet ja mahtava terassi, jonne voi tulla kylmälle juomalle kuumana päivänä ja kuumalle juomalle kylmänä päivänä.

M.Par:ista löydät lisätietoa osiostamme Ravintola M.Par

 

Jotta sinä voisit nauttia päivästäsi!

 

 
 
 
 
 

Ravintola-lounas- ja catering-palvelut saman nimen alla.