Ajankohtaista

M.Catering on lounaskahvila Tuusulan Ristikiven teollisuusalueella osoitteessa Kalkkikiventie 10.

Ensiksi suuri kiitos kaikille asiakkaillemme tänäkin aikana  ja koko menneestä vuodesta ja tulevasta, kun  käytätte paikallista yksityisyrittäjän palvelua! Teemme parhaamme jatkossakin ja  toivotamme teidät tervetulleeksi turvallisesti asioimaan meillä. Soittaa saa kysyäkseen jos  jokin mietityttää tai palautetta antaakseen. Remontin jälkeen olemme uudistuneet vielä astetta siistimmäksi ja uudistaneet salaattivalikoimaa runsaammaksi.  Hinnat päivittyvät johtuen raaka-ainekustannusten noususta sekä valikoiman lisäämisestä.

8.3 alkaen poikkeusolojen vuoksi myymme ruokaa ainoastaan mukaan. Lisätietoja myöhemmin. Noudatamme annettuja suosituksia ja lakeja ja toivotammekin kaikki ensi viikollakin tervetulleeksi terveenä noutamaan lounasta.

Muistetaanhan pitää turvavälit THL:n suosituksen mukaan ja annetaan muiden asioida rauhassa sekä pestä ja desinfioida käsiä mennessä ja tullessa omamme, sekä kanssaihmisten turvallisuuden takaamiseksi. Asioithan meillä vain terveenä ja istutaan vain tutun ja oman porukan kesken. Tällä hetkellä käytössämme on 75% asiakaspaikoistamme säädösten mukaisesti ja kiitämme kärsivällisyydestä varsinkin ruuhka-aikoina.  Hyvin on mahtunut kaikki turvallisesti syömään tähän mennessä.
Lounaslista löytyy internetsivuiltamme sekä facebookista. Voit myös soittaa ja tilata ruuan etukäteen, niin se on pakattuna valmiina noutoa varten. Soita 050-4309519. Olemme avoinna klo 10.30-14.00.
TERVETULOA! Ps.  Perheen arkea helpottamaan löytyy myös etukäteen tilattavissa olevia aterioita,  jotka voit noutaa meiltä valmiina ja lämmittää kotona! Kurkista vaihtoehtoja TILAA MEILTÄ sivulta.

Meillä voit tehdä myös lounas-sopimuksen, jolloin laskutamme sovitun aikavälin mukaan, taikka ostaa lounaita etukäteen käytettäväksi esimerkiksi yhteistyökumppaneille tai lahjaksi.
Lounaaseen käy maksuvälineinä myös Edenred-setelit, kortit ja mobiilisovellus sekä ja Smartumsetelit ja mobiilisovellus, sekä E-passi ja Eazybreak.